Press

Press 2019

 

Reading and discussion with Stefan Boskovic @Galeria Monet, in Prishtina

foto_event

Reading and discussion with Ivan Sopov @Galeria Monet, Prishtina, Kosovo


Press 2018

Lexim dhe diskutim me Yordan Slaveykov

Lexim me Jasna Samic 

Panel diskutimi me shkrimtaren Sasa Savanovic

Press 2017

http://www.koha.net/kulture/17380/grill-letersia-nuk-eshte-duke-u-komercializuar/


Press 2016

http://m.kultplus.com/?id=5&l=14435

____________________________________________________

Press 2015

1. http://kultplus.com/?id=5&l=6597

2. http://kultplus.com/?id=5&l=7597


 

Press 2014

1. “Prishtina nuk ka lum”, apo rezidenca krijuese e Kosovës – KultPlus

2. Call for applications_ Literary Residency “Pristina has no river” 2014 _ Konkursi regiona

3. Prishtina nuk ka lume, fton letraret – Zeri

4. Kater autore ne Prishtina nuk ka lume_Zeri_19.03.2014

5.Libri elektronik, tarifat dhe dyluftimi me klasiken – KultPlus

6. Prishtina, me rezidencë për krijuesit – Telegrafi

______________________________

Press 2013

1. Prishtina, me rezidencë për krijuesit – Telegrafi

2. Balkan Stories_ Süddeutsche Zeitung by Ralph Hammerthaler

3. Shkrimtarja sllovene prezantohet në Prishtinë – KultPlus

4. Autorja nga Sllovenia prezantohet në_ Zeri

5. Darka e Lamës mbahet në Multimedia – Gazeta Tribuna

6. Darka e Lamës me artistë_KultPlus, 26 Tetor 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s